En dag i velværets tegn

0

Nogle gange trænger vi bare til forkælelse. Efter en travl arbejdsdag er det måske ikke velvære, som står øverst på huskelisten. Men prioriter det – for det giver fornyet energi og overskud i hverdagen.

Er du en af dem der elsker spa-dag, men ikke lige har et par tusinde tilovers i økonomien til at tage på et dyrt spaophold? Så lav din egen spa-dag, og bliv forkælet – ligesom denne spa-glade hund.

hund spa

– Læs denne og andre mærkelige nyheder på Dagens.dk

Hvis du trænger til en dag i velværets tegn, er det en god idé er at gøre det til et socialt arrangement. Inviter veninderne hjem til spa-dag og forbered en dag med skønheden i fokus.

1. Badekåbe og champagne

For rigtig at komme ind i spa-stemningen er badekåber og champagne et must. Bed dine veninder om at tage deres badekåbe med, køb en flaske champagne og server det for dem når arrangementet er gået i gang.

2. Musik og lys

Atmosfæren skal absolut ikke glemmes. Tænd stearinlys, dæmp lyset og sæt en god playliste med beroligende musik på anlægget.

3. Mani- og pedicure

Start ud med negle på både fødder og hænder. Hav et udvalg af gode værktøjer til negle klar – file, olier og neglelakke i flotte farver. Forbered et par fodbade, så fødderne kan få peeling og creme og blive lækre og bløde.

4. Ansigtsmaske

Du kan lave din egen – af råvarer såsom agurk, kamillete eller banan. Der findes et væld af opskrifter på hjemmelavede ansigtsmasker til både tør- og fedtet hud.

5. Kun fantasien sætter grænser

Er du en af de heldige, som har et badekar eller måske endda en spa, skal den selvfølgelig i spil. Har du et tæt forhold til dine veninder kan i også massere hinanden på skift. Sæt dig ned og brainstorm over, hvilke aktiviteter du kunne tænke dig at lave sammen med dine veninder. God fornøjelse!

Share.

Leave A Reply