Efterårets musthaves

0

Efteråret står for døren, og det betyder at garderoben skal skiftes. De lette sommerkjoler lægges på hylden, mens de varme tørkælder tages frem. Der findes en række musthaves, som altid bør være en del af en efterårsgarderobe, og som kan bruges år efter år. Vi giver dig her et bud på 5 efterårs must haves. Alle produkterne finder du på London Bazar.

1. Strik

En varm strik er et must til de kolde efterårsdage. Og grå er en populær farve dette efterår. Halli Knit Pullover er et godt bud på efterårets strik. Den er grå, men alt andet end kedelig.

strik

 

Halli Knit Pullover, 399,95 kr.

2. Tørklæde

Et lækkert, blødt tørklæde i uld er en sikker vinder år efter år. Vælg gerne en mærk grå farve, så den på afdæmpet vis matcher til ethvert outfit.

tørklæde

 

Refkell Scarf, 499 kr.

3. Støvler

Et par gode støvler, som varmer dine ankler er et musthave til efteråret og vinteren. Vælg gerne et par støvler i en afdæmpet farve, men tillad strukturforskelle. Som på støvlen Emma Croko, som er lavet med krokodille-lignende skind.

støvler

 

Emma Croko, 849 kr.

4. Jakke

Når det er rigtig koldt, er det rart at have en lidt længere jakke, som dækker bagdelen. For at du rigtig kan holde varmen, er det en god idé at vælge en jakke af ren uld. Som for eksempel Annabella Jacket. Den er lang, varm og casual.

jakke

 

Annabella Jacket, 1099 kr.

5. Handsker

Et par gode handsker er et musthave lige fra efterårets spæde tegn og helt frem til, at foråret begynder at spire frem. Vælg gerne et par med seperat rum til fingrene, så du kan bevæge dig med dem på. Et par i skind er det godt bud, da de varmer rigtig godt, og samtidig er vandafvisende. Crisocolle handskerne er super praktiske, fordi de har ruskind udenpå og glatskind indeni handfladen.

vanterCrisocolle Gloves, 699 kr.

 

Share.

Leave A Reply