Efteråret 2018: Det er trend lige nu

0

Efteråret har meldt sin ankomst, og det betyder nye trends. Som altid skifter sæsonens trends. Der er derfor en masse lækre, nye trends på tapetet for denne efterårssæson. Er du endnu ikke opdateret på de nyeste trends for efterårssæsonen, hjælper vi dig godt på vej i dette indlæg. Læs med, og bliv klogere på, hvad du skal have i din garderobe i denne sæson.

Dyreprint er et hit

Dyreprint er blevet et stort hit på det seneste, og det ser ud til at fortsætte. Det er blevet yderst moderne at have smarte dyreprint i sin garderobe, og det er ikke nødvendigvis kun jakken, der skal være i dyreprint. Det kan være alt fra bluser og kjoler, der får et ekstra smart look med nogle lækre dyreprint. Det er især leopardmønstret, der er det sidste nye skrig indenfor modeverden.

Flere print, tak

Nu vi er i print-verden, er der også andre former for print, der er blevet populære. Print er i det hele taget blevet yderst populære. Jo flere print, jo bedre. Formår du at mikse forskellige former for print, er det helt perfekt. Det kan nemlig skabe en fed dynamik til dine outfits, der er helt uimodståelig. Populære Stine Goya byder også på en masse lækre print i sin kollektion, der giver dig den helt rette mængde print i din garderobe.

Find de helt rigtige tern frem

Tern har egentlig altid kunnet noget helt specielt, men det varierer selvfølgelig, hvor populære de er fra sæson til sæson. I denne sæson er der skruet op for de sofistikerede tern. De findes i en masse forskellige farver – og i mere neutrale udgaver. Uanset hvad du går efter, vil de smarte tern give noget spændende og sofistikeret til din garderobe.

På med flere lag

En ny trend for denne sæson er lag på lag-trenden. Der er noget helt specielt over denne trend. Den kan give noget helt specielt til dit look. Dine outfits får flere detaljer, og du kan hurtigt transformere dit look ved at skifte ud i lagene. Derudover er det perfekt til den kolde tid, som snart står for døren. Med flere lag kan du bedre holde varmen, samtidig med at du ser moderne og smart ud.

 

Share.

Leave A Reply