Du bliver et gladere menneske af at holde ferie

0

Hvad skal der til, før du bliver et gladere menneske? Ifølge en undersøgelse foretaget af Expedia, der er en af verdens største rejseportaler på nettet, skal du faktisk ikke gøre noget, andet end at slappe af og nyde din ferie.

Hvorvidt undersøgelsen er foretaget for at promovere virksomheden eller ej, kan der selvfølgelig sås tvivl om, men ikke desto mindre, må det antages, at der er noget om det. Vi bliver gladere af at tage på ferie – om det er i Danmark eller udlandet, er sådan set underordnet. Det vigtigt er, at vi kommer væk fra hverdagens stress og jag.

 

Danskerne er generelt tilfredse med deres ferievaner

Danskerne er blandt det land i verden, hvor befolkningen føler, at der er mest overskud på feriekontoen. Det skyldes muligvis, at vi er blandt de lande i verden, der har flest feriedage. Faktisk har vi hele 30 betalte feriedage om året.

Og vi er flittige, når det kommer til at benytte dem. Om det er et weekendophold i Danmark, eller om det er en charterferie i udlandet, betyder egentlig ikke så meget for vores almene velvære og lykkefølelse.

 

Lad være med at have dårlig samvittighed, når du holder ferie

De fleste mennesker kan nikke genkendende til dét scenarie, at de får dårlig samvittighed, når kufferten er pakket. Dårlig samvittighed over at trække stikket og lade arbejdet sive i baggrunden. Men sådan forholder dig sig imidlertid ikke hos danskerne. I hvert fald ikke for alle.

Undersøgelser viser nemlig, at det kun er 11 procent af danskerne, der føler dårlig samvittighed, når de tager ud at rejse eller holder ferie. Det er noget lavere end det globale procent, der ligger på omkring 15 procent.

 

Du lader op, når du er på ferie

Når du er ude at rejse eller generelt bare holder ferie, er der ingen grund til at have dårlig samvittighed. Du lader nemlig batterierne op, når du er væk fra arbejdet. Det betyder også, at du er frisk og har fundet ny inspiration, når du møder op igen efter ferien – og det kommer både dig selv og arbejdsgiveren til gode.

Ønsker du flere tips til, hvordan du forbedrer din livskvalitet? Så klik her og læs tre tips til en bedre tilværelse

Share.

Leave A Reply