Digitale ejendomsmæglervirksomhed dominerer markedet for liebhaverboliger

0

”Digital ejendomsmægler” er et begreb, der spås at komme til at fylde mere og mere i fremtiden. I vores moderne og digitale verden er det helt naturligt, at ejendomsmæglere også bliver mere digitale. Det er netop den filosofi, som Adam Schnack og hans virksomhed lever efter. 

Ejendomsmægler med et personligt og digitalt blik

Adam Schnack er en personlighed, der er svær at komme uden om, hvis man interesserer sig for liebhaverboliger. Adam lever og ånder for boligindretning, kunst og arkitektur, som både er hans passion og arbejde. Den fremadstormende ejendomsmægler har gjort sig bemærket i medierne og i boligprogrammer op til flere gange. Han har bl.a. medvirket i TV2’s boligprogram, ”Blændende Boliger”, hvor han for alvor fik slået sine unikke kompetencer fast.

Adam Schnack har ikke interesse i at drive en traditionel ejendomsmæglerkæde. Han er i stedet mere fokuseret på at skille sig ud ved at gøre tingene på sin helt egen måde. Det gør han bl.a. med sit digitale blik, da han satser stort på den digitale kommunikation.

Den personlige behandling er ligeledes i fokus, da Adam har stor interesse i at skabe en ærlig og personlig relation frem for at fokusere på et hurtigt salg. Den personlige og digitale tilgang til ejendomsmæglerbranchen er blot noget af det, der har gjort Adam til en personlighed, der vækker interesse blandt befolkningen og i medierne.

Johan Bülow og Morten Strunge investerer i digitalt ejendomsfirma

For at få den ultimative bedste platform, har Adam Schnack allieret sig med nogle af Danmarks mest anerkendte erhvervsfolk. Johan Bülow, der i de sidste år har markeret sig som en dansk erhvervsleder og Morten Strunge, som flere gange har bevist sit digitale talent. Fordelingen er således at Adam ejer 70 % af virksomheden, mens de to investorer, Johan og Morten, tilsammen ejer 30 % af virksomheden. Ingen af de to erhvervsfolk havde interesse i blot at sidde i et advisory board, men ønskede at blive en større del af virksomheden.

Læs mere her, hvis du vil blive klogere på, hvorfor Johan Bülow og Morten Strunge har set potentiale i det unikke ejendomsfirma med Adam Schnack i spidsen.

Adam Schnack og hans unikke kvaliteter

Adam Schnack er blevet et kendt navn i flere kredse i det danske land. Han har bl.a. gjort sig bemærket med sine unikke kvaliteter, som de færreste ejendomsmæglere kan matche. Adam har imponeret befolkningen med sin unikke passion for liebhaverboliger. Ejendomsmægleren arbejder målrettet på at give hver enkelt kunde den bedste oplevelse, da boligkøb og boligsalg hører til blandt livets største beslutninger.

Adam har ligeledes formået at opbygge et stort netværk og er blevet en person, som den gennemsnitlige dansker ønsker at blive klogere på. I dag har den innovative liebhavermægler hovedsageligt fokus på boliger i Hovedstaden, Frederiksberg og byerne nord for København.

Share.

Leave A Reply