Det perfekte nytårsoutfit

0

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at vi med god samvittighed kan finde nytårsoutfittet frem – eller endnu bedre: investere i noget nyt. Hos Ambassadornet elsker vi at tilføje lidt magisk glitter på vores outfits, når vi nærmer os nytår. Og ved i hvad? Vi elsker det!

Herunder finder du vores favorit outfit til nytåret 2014.

Kjole fra Minimum

Denne figursyede kjole fra Minimum er et sikkert hit til nytår. Kjolen er super stilet og ikke nok med det, så har den et elegant snit i ryggen, som sætter prikken over i’et . Bliver der for meget glimmer til din smag, kan du i stedet vælge en helt sort kjole og holde glimmeret til detaljerne. Funklende smykker, en clutch med glimmer, glimtende negle osv. er helt ideelt, hvis du ønsker at pifte den sorte kjole op.

minimum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan købes hos ogco.dk til 600,- 

Pumps fra Stylesnob.dk 

Vi kan ikke få nok af glimmer, og derfor fuldender vi outfittet med et par designer pumps i glitter. Skoene er fra designermærket Stylesnob, der er kendt for at levere varer, der altid er trendsættende. Meget bedre bliver det vist ikke?

ESMA_PUMP_BLACK

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan købes hos Stylesnob til 700,-.

Clutch fra Erbs Denmark

Alle ved at tasken er en piges bedste ven, og derfor kan den heller ikke undværes til årets fest. Til kjolen og stiletterne har vi valgt en taske i et enkelt design, som passer til enhver stil. Tasken er med andre ord perfekt til alle slags formelle anledninger.

 

 

 

 

 

 

Kan købes hos CarrieAlong.dk til 299,95,-. Psst – den er i øjeblikket på tilbud til kun 149,50,-

God shopping og god fest!

Share.

Leave A Reply