Det er blevet trendy at indrette hjemmet med en stigereol

0

Når man skal indrette sit hjem, så er det altid vigtigt, at man tænker sig godt om, før man køber sit nye møbel. Møbler er trods alt rigtig dyre, og ikke lige sådan til at skille sig af med igen, når man først har fået det leveret hjem i hytten.

Derudover er der for mange mennesker en nagende tanke i baghovedet om, hvorvidt de tilfældigvis skulle falde over et møbel, som er meget pænere og bedre end det møbel, som de lige har brugt adskillige tusinde kroner på at købe.

Det ville jo være brandærgerligt at købe en ny reol til hjemmet, for så et par uger senere at opdage, at det i virkeligheden var en stigereol, som de skulle have købt til hjemmet i stedet!

I denne artikel kaster vi et blik på netop stigereolen. Dette er et møbel, som er blevet mere og mere populært i takt med, at moden har ændret sig, og folk er begyndt at gå mere op i indretningen af deres hjem.

Fordelene ved at indrette hjemmet med en stigereol

En stigereol er et møbel, som er en videreudvikling af den traditionelle bogreol. Ligesom en “rigtig” reol, så har stigereolen flere hylder, hvor du kan stille alle dine bøger, vaser og pyntenips på. Forskellen er dog, at stigereolen er asymmetrisk i forhold til den tradionelle reol. Således minder stigereolen i form netop om en stige. Dog kan det på ingen måde tilrådes, at dit barn prøver at klatre op ad reolen, for det kan den ikke holde til!

Der er en række fordele ved stigereolens design. Den største fordel er nok, at stigereolen med sit anderledes design bryder med indretningen i hjemmet på en stilfuld og interessant måde. Samtidig skaber stigereolen et luftigt udtryk i hjemmets indretning, fordi reolen er bredere forneden og bliver mere og mere smal opad. Dette kan ultimativt få dagligstuen til at virke mere luftig og større, end hvis du havde indrettet stuen med en klassisk bogreol.

Alt dette og mere kan du dog læse meget mere om på en dedikeret hjemmeside om stigereoler som denne.

Hvilken farve af stigereol skal hjemmet indrettes med?

I sidste ende handler indretningen af det hjem om din smag, samt hvor mange penge og tid du har lyst til at investere i dit hjem. For mange mennesker er dette dog en høj prioritet, da det jo er i hjemmet, at de lader op og genvinder deres kræfter ovenpå en lang arbejdsuge. For mange er indretningen af hjemmet efter deres egen smag således af den største vigtighed.

Hvis man således beslutter sig for at indrette hjemmet med en eller flere stigereoler for at accentuere indretningen, så melder de næste spørgsmål sig omkring reolens farve, design og materialer. For stigereoler kommer nemlig i flere forskellige farver, så som sort, hvid, naturfarvet og andre farver. Hvis du har fundet den perfekte stigereol i sort, men faktisk foretrækker den i en anden farve, så kan du jo altid selv male den om til den ønskede farve.

For mange mennesker vil en stigereol i netop sort eller hvid typisk være det ideelle valg, fordi disse farver er tidløse og klassiske, og samtidig går godt til de fleste hjem. En stigereol i hvid eller lyse nuancer vil typisk også få rummet til at føles større, end det i virkeligheden er. Alternativt kan du vælge en stigereol eller trappereol i en skrigende orange for at skabe en interessant og stilfuld kontrast til resten af møblerne i rummets indretning.

Når det kommer til at indrette hjemmet med en stigereol, så er mulighederne heldigvis mange. Hvis du mangler yderligere inspiration, kan du altid søge efter boligindretningstips på internettet eller i nogle af de mange modeblade om indretning som eksempelvis Bo Bedre. God fornøjelse med projektet!

Share.

Leave A Reply