Det bedste smartwatch til kvinder

0

Havde man for bare et år siden, forsøgt at lave lignende artikel, vil udfaldet være beskedent og kun få kvinder ville føle, at de fik noget udbytte af denne. Heldigvis er det sket rigtig meget på dette felt det seneste år og det er stadigvæk under udvikling. Derfor er det i dag muligt, at lave en rigtig god og fyldestgørende artikel om de mange flotte smartwatches, der henvender sig til den kvindelige forbruger.

Kvinder kan selvfølgelig sagtens benytte de samme smartwatches som mænd, men ofte har kvinder en anden forventning til udseendet, størrelsen og det endelige finish og derfor er det glædeligt, at der i langt højere grad bliver produceret smartwatches med henblik på den kvindelige forbruger. I vil i artiklen her blive præsentret for tre flotte bud.

smartwatch

Hugo Boss Smart Classic

Et klassisk og meget stilrent ur, som ikke bliver for feminint. Uret har et digitalt display, flere fitness funktioner og mulighed for opkobling til sin smartphone. Det er udført i rustfrit stål eller rosa guld samt en flot krokodille læderrem. Uret kom på det britiske marked i september og det er endnu uvist, hvor meget det bliver til rådighed i resten af verden.

Samsung Gear S3

Samsung har stor succes med smartwatches til kvinder og den nyeste model bliver også spået gode resultater. Det er en smule større end S2’eren med sit 46 mm stål kasse og en vægt på 57 gram. Uret kommer i to udgaver. En klassisk og en Frontier. Der er ikke den store forskel på disse, andet end at den sidste udgave, henvender sig mere til brug i forbindelse med sport.

Urene har mange funktioner og kommer med et stort batteri, i forhold til den tidligere model. Du har mulighed for at skifte remmen, for at opnå et mere feminint look. Urene kommer på markedet inden længe og prisen vil være den samme eller en smule højere end dens søster S2.

Apple Series 2

Apple er formentlig stadigvæk det bedste smartwatch at benytte, hvis du er ejer af en iPhone. Der findes andre alternativer som f.eks. Moto 360 2 og Huawei, som kan benyttes med iOS, men begge fungerer bedre med Android. Uret her ligner til forveksling det første smartwatch fra Apple, men har flere forbedringer som f.eks. GPS og så er det vandtæt.

Uret er det smartwatch der ligner mindst et traditionelt ur, men designet henvender sig på mange punkter til kvinder på grund af den lille størrelse. Muligheden for individuelt finish og gode muligheder for unikke remme, gør det blot endnu mere attraktivt for den kvindelige forbruger.

Share.

Leave A Reply