Derfor bør du skabe din egen stil

0

Mange piger har det med at famle rundt i blinde, når det gælder om at gå efter en specifik tøjstil. Ofte bliver det et forsøg på at genskabe samme stil, som andre allerede fører, fordi man bare gerne vil passe ind. Der er også nogle piger, der går alt for lidt op i, hvordan de ser ud, og dermed bliver deres tøjstil utrolig kedelig og modløs, hvilket er en skam. For enhver pige har ret til sin egen unikke tøjstil, men det er bare langt fra alle, der har mod på at skabe deres egen stil. Mange vælger at kopiere andre, men hvis man gør det, kommer man aldrig til at få den opmærksomhed, man ellers er fortjent til.

Hår-stil

Det er ikke særlig svært at skabe sin egen stil. Først og fremmest handler det i bund og grund bare om at have modet til at gøre det. Og det er noget, du skal finde frem inde i dig selv. Selvfølgelig kræver det en portion mod at turde tage noget på, som ingen andre går med. For så kommer man til at skille sig ud i mængden, men det er også en af de nemmeste måder, at folk kan lægge mærke til dig på. Og det giver altså bare en vis form for respekt, hvis der er en pige, der tør være sig selv og stå frem i den stil, som hun har lyst til at repræsentere.

Så hvis du er modig nok til at tage den udfordring op, så er det jo bare med at gå efter det tøj, som du gerne vil have, og lade vær med at fokusere så meget på hvad alle de andre går i. Det kan jo være, at du er vild med genbrugstøj, og selvom der ikke er nogle andre, der går med det, lige netop det sted hvor du er, så betyder det jo ikke, at du ikke kan shoppe alt dit tøj i den lokale genbrugsforretning. Det kan også være, du bare er vild med farven gul, og så skal du jo bare gå efter det tøj. Nogle af de mest modige piger, er dem, der tør finde deres egen stil og stå ved den.

Der er nok nogle, der skal kommentere på den, når du endelig vælger at skabe din egen stil, men det er bare fra dem, som ikke tør at skabe deres egen stil. Så dem skal du bare ignorere og lade vær med at tage dig af. Og så er det jo heller ikke kun tøjstilen, som du kan skille dig ud på. At finde sin egen stil gælder om at finde sig selv i en helhed. Det er både tøj, sko, håret, fremtoningen, din personlighed og meget andet. Det er en udviklingsproces at finde sin egen stil, og det er noget, som rigtig mange kunne have godt af at gå igennem.

Så hvis du endnu ikke har skabt dig din egen stil, er det vigtigt at huske på, at det endnu ikke er for sent. Du kan starte fra i dag med at finde den.

Share.

Leave A Reply