Den danske indretning præges særligt af minimalisme

0

Der findes mange forskellige syn på indretning. På trods af dette, så er den danske indretning dog overvejende præget af minimalisme og et simpelt udtryk. Det er noget, der særligt kommer til udtryk i de møbler, lamper og deslige, der er designet af danske brands. Hvis du f.eks. vælger at se nærmere på danske brands såsom Muuto, HAY og Normann CPH, så er deres designs præget af simple, minimalistiske looks – og det ser bestemt ikke ud til at ændre sig foreløbigt.

Endvidere, så er der også mange danskere, der er glade for at skabe en god blanding af møbler og lamper fra klassiske møbelarkitekter såsom Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Louis Poulsen samt møbler, lamper og andet interiør fra et væld af moderne brands såsom de tre nævnte brands i foregående afsnit. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er ensbetydende med, at du ikke må eller kan indrette dig på anden vis, hvis det er noget, du foretrækker.

Der er kommet flere farver på indretningen

Hvad end du shopper hos www.soedahl.dk eller www.designlite.dk, hvor du finder dansk design fra en lang række af prominente brands, så er det tydeligt at se, at der generelt set er kommet mere farve på indretningen. Der er op til flere af de førnævnte brands, der er begyndt at være mere åbne over for farver. Det er dog ikke noget, der betyder, at de ikke stadig har fokus på at skabe møbler, lamper og interiør, der har et både enkelt, minimalistisk og simpelt look.

Hvorvidt farver er noget, der tiltaler dig og om, du mener, at det er noget, der hører til i netop din indretning er selvfølgelig en smagssag. Det er ikke sikkert, at farver er noget for dig, men på den anden side kan det også sagtens tænkes, at du ser på det som værende en forfriskende og anderledes tilføjelse til din nuværende indretning. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for ikke at blande for mange forskellige farver.

Indretning vil til hver en tid være en smagssag

Det er vigtigt at understrege, at indretning altid vil være en smagssag. Der findes ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til indretning, eftersom det er noget, der udelukkende er baseret på præferencer. Det er selvfølgelig diskutabelt, hvorvidt det er en god idé, at du vælger at kombinere en grøn veloursofa, men en cognacfarvet læderstol og et tæppe i hvid lammeuld, men på den anden side, så er det din egen vurdering, hvorvidt du ønsker dette eller ej.

Når du indretter din bolig, så er det dog vigtigt, at du sørger for at gøre det med henblik på både din personlige stil og smag, men der er dog også en række praktiske aspekter, du bør sørge for at have fokus på. Du skal indrette, så det giver dog plads og lys i lokalet, mens det også er essentielt, at din indretning afspejler din gøren i hverdagen.

Share.

Leave A Reply