Bliv sikret på cyklen – læs med hvordan

0

Cyklen er blandt de mest effektive transportmidler, når det kommer til at bevæge sig rundt. Specielt i storbyen er cyklen livsnødvendig, idet den gør, at det er let at komme fra A til B i storbytrafikken. Med cyklen kan man let snørkle sig rundt, og man undgår de store køer på vejene. Der er en række fordele, men endvidere er det vigtigt at være opmærksom på sikkerheden. I storbyen er der altid en travl trafik, og det betyder, at der sker flere ulykker. Dog er der flere måder, hvorpå man kan sikre sig mod dette – læs med her og få gode råd.

Find en cykelhjelm i høj kvalitet
Ja, det ser måske ikke så stilet ud, men du må aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Find derfor en cykelhjelm, som opfylder alle krav til din sikkerhed. Desuden er det muligt at finde en hjelm, der ser smart ud, når det kommer til udseendet. Køb Abus cykelhjelm her, hvis du vil have et flot design samt en god kvalitet samlet i ét produkt.

Anskaf lys for og bag

Mange vælger fejlagtigt at droppe lyset på cyklen, og det er blandt de dummeste beslutninger, der kan træffes i storbyen. For det første er det ulovligt, men derudover udsætter du også dig selv for en unødig og betydelig risiko. Cykler du rundt en mørk aften eller en tåget morgen, er bilisten uden chance for at se dig, hvis du ikke har lys – så køb for- og baglygter samtidig med, at du køber din cykel.

En god ringeklokke er vigtig
Den er undervurderet, men betydningen af den er enorm, idet den kan forhindre store koalitioner. Når du skal overhale, er det vigtigt, du gør opmærksom på dig selv, da du ellers risikerer, at den anden cyklist laver et pludseligt retningsskifte, der kan betyde, at I kører sammen. Dette kan have katastrofale følger, men med noget så simpelt som en ringeklokke kan det undgås.

Vær opmærksom, når du cykler

Det kan godt være, at du føler, der er styr på det – og det er nok også tilfældet. Dog betyder det ikke, at du kan cykle med mobilen i den ene hånd. Det er livsfarligt, og når du cykler rundt i storbyen, er det vigtigt, at du hele tiden orienterer dig omkring i trafikken. Pak derfor mobilen væk, og fokuser de få minutter, du har til skole eller arbejde. Det er bedst for alle i trafikken.

At komme fra A til B er nemt med en cykel. Dog er det ikke uden risiko, når du cykler rundt, og derfor skal du have sikkerheden i orden. Du er jo den lille i trafikken, og dermed er det altså dig, og ikke personen i bilen, der tager skade i tilfælde af en trafikulykke. Følg ovenstående råd, så du er sikret langt hen ad vejen.

 

Share.

Leave A Reply