Bliv populær hos kæresten – sådan gør du

0

Der er mange fordele ved at være populær hos den kære kone derhjemme. Udover at du måske kan være den heldige modtager af dine livretter lidt oftere, kan det ligefrem være, at fodboldkampen får førsteprioritet over hendes yndlingsprogram, men så skal du også være god.

Det kan også være, at du slet ikke behøver mere popularitet i hjemmet, men at du bare gerne vil forkæle hende, fordi hun har fortjent det. I alle tilfælde kan du læse med her og få tips til, hvordan du kan gøre hende glad(ere).

Find ud af hvad hun elsker – og gør det så

Det er faktisk slet ikke så svært at gøre lillemor glad. Alle kvinder har noget, der får dem i ekstra godt humør, det er bare med at finde ud af hvad. Måske kan din kæreste rigtig godt lide at få ordnet negle, selvom det er hverdag, fordi hun føler sig mere attraktiv? Så finder du byens bedste neglesalon og booker en tid. Det kan også være, at konen er så simpel, at hun bare nyder, når hjemmet er rent, og det ikke er hende selv, der har klaret det? I så fald sørger du enten for rengøringshjælp eller den soleklare: ordner det selv. En bonus ved sidstnævnte løsning er desuden, at en undersøgelse har vist, at kvinder får mere lyst til deres mænd, når de er huslige…

Giv hende en gave

Denne idé har nok strejfet dig, før du klikkede dig herind, men alligevel kan det være et større projekt end som så. Kvinder bliver ikke glade for et årsabonnement på bilmagasinet, det ved du godt, men hvad bliver de så glade for? Du behøver faktisk ikke at opfinde den dybe tallerken, for frasen ”diamonds are a girls best friend” hjælper dig på vej. Se her for at finde hende en smuk ring, der viser din kærlighed. Er hun ikke til ringe, armbånd og andet småt, så gå andre veje og find hende et stilet ur. Ure fås efterhånden i et utal af størrelser, modeller, farver og designs, så du kan med sikkerhed finde hende et ved et klik her.

Keep it simple

Kvinder er slet ikke så komplekse, som mange mænd gør dem til. Sandheden er, at du kan komme rigtig langt blot med søde ord. Fortæl hende, hvor højt du elsker hende, skriv hende et vaskeægte håndskrevet kærlighedsbrev eller overrask hende med en buket smukke blomster på køkkenbordet. Romantik er vejen til (de fleste) kvinders hjerter, og er du ikke opfindsom af natur, så kan internettet helt sikkert hjælpe dig. Husk på, at når du forkæler en kvinde, så giver hun dig ofte i tifold igen – så hvad venter du på? Fodbold, bajer og nakkemassage er lige om hjørnet!

Share.

Leave A Reply