Bliv klar til sommerferien i 5 trin

0

Sommerferien nærmer sig efterhånden med hastige skridt, så det er ved at være tid til at gøre sig klar. Vi har samlet en lille liste over 5 trin, som du med garanti skal igennem inden sommerferien starter.

Accepter at du ikke får ”bikinikroppen” i år

Julen er knap overstået, før de kulørte blade begynder at skrive om, hvordan man får den perfekte bikinikrop, og hvert år lader mange sig lokke. Desværre må man oftest indse, at det heller ikke bliver i år, at man får de perfekte bikinikrop.

Heldigvis er vi fine, som vi er, og man kan sagtens bære en bikini, selvom man ikke har en krop, som en model fra Victorias Secret. Derfor er det tid til at indse, at du ikke får modelkrop i år. I stedet kan du forberede dig på at elske dig selv uden betingelser – så kan bikinikroppen måske nås næste år.

Afgør om du tør tage chancen med det danske vejr

Det danske vejr er altid lunefuldt om sommeren, så det er en god idé at afgøre med dig selv, om du tør tage en chance med vejret i din korte sommerferie.

Du har med garanti oplevet at blive skuffet før, så overvej om det måske er i år, at du skal rejse til udlandet i sommerferien. Der er mange destinationer i Europa, hvor der er solgaranti.

Køb nye solbriller, for de gamle er med garanti væk

Du udviste med garanti omtanke, da du lagde dine solbriller væk sidste efterår, men alligevel er de på mystisk vis forsvundet nu. Solbriller har en tendens til at forsvinde, selvom man selv synes, at man er forsigtig. Derfor bør du allerede nu overveje at købe nogle nye.

Pilgrim har i år lækre solbriller til salg – du kan se udvalget her.

Sammensæt en trendy sommergarderobe, hvor du ikke bruger halvdelen af tøjet

Man vil gerne være moderne i sommerhalvåret, og derfor ender man ofte med at købe en hel sommergarderobe. Desværre ender det ofte med, at man ikke bruger halvdelen af tøjet.

Når sommersolen bager, har vi en tendens til at vælge tøj, som er behageligt fremfor trendy. Du kan derfor lige så godt indse med det samme, at en behagelig T-shirt også er uundværlig i sommervarmen. Gå efter løse, bomulds T-shirts i lyse farver. De mest behagelige, når det er varmt. Du kan finde et stort udvalg af lækre bomulds T-shirts i god kvalitet på www.teeshoppen.dk.

Indse at planlægning er formålsløst

Sidst og ikke mindst er det en god idé at indse, at det er formålsløst at planlægge sommeren i detaljer. Lige meget hvad du planlægger, vil du opleve at der dukker andre og mere spændende ting op. Sørg derfor for at have et åbent sind i sommeren, så du får mest ud af dine feriedage.

De fornuftige aktiviteter er ikke altid de mest mindeværdige, så nyd sommeren så længe du kan. Ofte er den overstået alt for hurtigt.

Share.

Leave A Reply