Bliv klar til ferien – disse items skal du have

0

Sommeren er endelig over os, hvilket betyder, at du kan hive sommerkjolerne, sommershorts og masser af toppe frem fra skabets mørke. Skal du på en dejlig sommerferie, er det med garanti også tid til at kigge efter et par nye sommeritems, så du kan vise de flotte fund frem nede i Sydens sol. Men hvad er vigtigt at have med? I det følgende får du et overblik over, hvilket tøj samt hvilke accessories du skal pakke ned i kufferten, inden flyafgangen eller bilturen nærmer sig.

T-shirts og toppe

Hvad end du er en mand eller kvinde, vil du altid få brug for en række T-shirts på ferien. T-shirts er både praktiske og behagelige på samme tid, hvis du altså sørger for at købe den rette størrelse. Derudover kan du kreere et afslappet look med en T-shirt, men også et mere formelt outfit ved hjælp af en pæn nederdel eller et par flotte shorts. Toppe er også must-have-items for alle kvinderne på ferien. Med en top kan du bedre holde ferievarmen ud, idet du slipper for ærmerne. En god idé er altid at anskaffe sig en række simple toppe, så du kan matche dem sammen med eksempelvis en blomstret nederdel eller et par shorts med nogle smarte detaljer.

Nederdele, kjoler og shorts

Nederdele og kjoler er ligeledes must-haves denne sommer. Angående nederdelene er det højeste mode med frynsede og blomstrede nederdele. Hermed er der for alvor skabt en hyggelig og smuk sommerstemning ved hjælp af outfittet. Kjolerne kan også have diverse frynser og blomstrede motiver, så hvis du elsker blomster, bliver sommeren en skøn modeperiode for dig i år. Til mændene skal shorts desuden altid stå øverst på tøjhuskelisten. Her kan du være modig og vælge en række shorts i forskellige farver, hvis du gerne vil prøve noget andet end de basale blå eller sorte shorts. Kombiner de flotte nye shorts med en klassisk hvid T-shirt, og så har du et pænt sommeroutfit klar og parat til den skønne sommerferie. Mangler du inspiration til konkrete tøjitems, tilbyder Sirup et bredt udvalg af flot sommertøj – find det her.

Solbriller og hatte

Med hensyn til accessories skal du bestemt ikke glemme solbrillerne. Her kan kvinderne kigge nærmere på de elegante cat-eye-solbriller, imens herrerne altid kan kigge over i pilot-solbrille-sektionen. Store solbriller har ligeledes været på mode i et langt stykke tid, så er du blevet fristet af denne trend, men ikke fik dem købt sidste sommer, er der stadig tid i år til at finde det rette fund. Hatte er desuden en god ting at pakke med ned i kufferten. Hatte kan også peppe dit outfit op, hvis det blot består af en simpel nederdel og top. Halmhuen findes i mange variationer og vil endvidere se skøn ud med den smukke nye, blomstrede nederdel. Er du i et sporty humør, kan du gå hen til baseball-hattene. Disse hatte er også vældig praktiske, så solens stråler ikke kommer til at genere i løbet af de varme dage.

Hvis du savner inspiration til årets sommerferie, hvor du kan få brugt alle de ovennævnte, smarte sommeritems, kan du besøge FolkeFerie.dk’s hjemmeside. Klik her for at se, hvad dette rejsebureau har at tilbyde af skønne sommerrejser.

Share.

Leave A Reply