Bliv klar til den store udklædningsfest

0

Udklædningsfester er bestemt ikke kun forbeholdt børn til fastelavn eller halloween. Det er nemlig altid sjovt at klæde sig ud og troppe op i et sejt kostume til den store udklædningsfest med venner eller familie. Det er desuden blevet mere og mere populært at holde fester med temaer, hvilket er den oplagte mulighed for at klæde sig ud som 80’er-chick, cowboy, pirat eller noget helt fjerde. Måske er du så heldig at være inviteret til en spændende udklædningsfest denne sommer? Eller hvad med selv at holde en sjov fest med et spændende tema for alle vennerne? Uanset hvad skal du selvfølgelig være klar med det helt rigtige kostume, make-up og rekvisitter, hvis der er en fed udklædningsfest i kikkerten.

Find kostume og tilbehør online

Hvis du vil gå all-in på udklædningsfesten, skal der selvfølgelig shoppes kostume og tilbehør i form af make-up, hårfarve og rekvisitter. Men hvor finder man lige den perfekte Marilyn Monroe-kjole, den helt rigtige cowboyhat eller de mest autentiske draculatænder? Det kan være svært at gennemskue, og hvis du ikke lige har en spøg og skæmt-butik i nærheden af din bopæl, kan det næsten virke uoverskueligt at finde det helt rigtige kostume. Men heldigvis er internettet din ven, for her kan du finde et utal af kostumer og rekvisitter til enhver temafest.

Særligt på www.fatima.dk er udvalget virkelig spændende. Her kan du nemlig både finde kostumer, der er velegnet til forskellige udklædningsfester samt flotte kjoler, fede bluser og lækkert tilbehør, der også kan anvendes til hverdag. Hjemmesiden kombinerer altså udklædningstøj med hverdagstøj, der passer til kvinder og mænd med en rocket/gothic stil. Derudover finder du også flotte smykker, spændende make-up og fede hårfarver på siden, som kan bruges til både hverdag og fest. Du bør altså tjekke siden ud, hvis den store fest f.eks. står i rock and roll eller 90’ernes tegn.

Husk de sjove fester

Når den store udklædningsfest er overstået, vil du selvfølgelig gerne kunne huske tilbage på festlighederne og mindes de sjove situationer og de herlige mennesker. For at gøre minderne endnu mere klare, kan du derfor vælge at tage billeder i løbet af aftenen, så du har noget at kigge tilbage på. I dag tager vi dog de fleste af vores billeder på telefonen, og derfor bliver billederne hurtigt glemt i mængden af andre på den store kamerarulle. Derfor kan du f.eks. købe et godt gammeldags engangskamera, så du kan få billederne fremkaldt og have dem i fysisk form. Men hvis det alligevel bliver for upraktisk at rende rundt med sådan ét en hel aften, så er der faktisk også en anden, smart løsning, du kan benytte dig af. På nettet kan du nemlig samle minderne i din helt egen fotobog fra www.dinfotobog.dk. Med en fotobog kan du bruge billeder fra din smartphone, hvilket gør det virkelig nemt at skabe en bog fyldt med minder fra den sjove fest. På hjemmesiden vælger du blot den ønskede størrelse bog, hvorefter du kan uploade billederne fra din computer. På den måde bliver det altså ikke meget lettere at mindes de sjove temafester med vennerne.

 

Share.

Leave A Reply