Bliv klar til barnets første flyvetur

0

Barnets første flyvetur er noget som både forældrene både ser frem til og frygter på samme tid. Vi har jo alle sammen set børnefamilier med små grædende børn i lufthavnen eller på flyveren. Og det er da også en kæmpe udfordring, da det jo ikke for alle er lige nemt at finde ud af lufthavnen i forvejen. Der er også flere ting man skal huske, så man ikke ender med at få store problemer på rejsen.

Husk en klapvogn

Det er i forvejen ret træls at skulle gå og løbe rundt i lufthavnen med hænderne fulde med tasker og kufferter. Dette bliver bestemt ikke nemmere, når man også skal have en lille baby på armen. Især når man er sent på den, hvilket man jo ofte er med en lille ny, så kan det være praktisk med en klapvogn i lufthavnen, så man kan bevæge sig noget hurtigere. Find jeres her.  

Flyv om natten

Det er meget vigtigt for små børn at få deres søvn, så de kan være friske dagen efter. Især efter en stressende tur i lufthavnen, er det vigtigt at barnet kan få sovet om natten. På samme tid er det dog vigtigt at døgnrytmen ikke bliver ændret. Det kan derfor godt betale sig at flyve om natten, så den lille kan sove i flyet.

Ha´ babyunderholdning med

Selvom mange flyveture måske ikke er længere end et par timer, så kan det virke som meget tid at sidde ned for et lille barn. Hvis en baby ikke bliver stimuleret i længere tid, begynder han eller hun hurtigt og kede sig og blive derfor nemmere ked af det. Dette er selvfølge kun i tilfælde af, at han eller hun ikke sover i flyet.

Husk praktiske ting

Selvom man bare skal ud op en halv times gåtur med den lille, så er det vigtigt at have en masse praktiske ting med. Man skal nemlig altid være klar, hvis der skulle ske noget. Skiftetøj til både baby og en selv er vigtigt, da det ikke er rart at skulle gå rundt i opkast resten af dagen. Man må hellere ikke drikke vandet i flyet, så man skal også have ekstra vand med og noget babymad.

Husk en babystol

Både på vej til lufthavnen og når man er landet og skal med en taxa eller en lejet bil, så skal den lille selvfølgelig kunne sidde sikkert og behageligt i bilen. Derfor er det vigtigt at have en babystol med. Det skal selvfølgelig være en som passer i de fleste biler.

Share.

Leave A Reply