7 tips til den perfekt pakkede kuffert

0

Du kender det helt sikkert. Du har pakket din kuffert, og destinationen er nået. Du åbner tasken for at finde bikinien frem, så du kan nyde feriens sol og sommer. Men hvor er den egentlig henne? I bunden? I sidelommen? Eller et helt tredje sted? En kuffert, som ellers velovervejet er pakket, kan være ét stort rod, og i højere grad minde om en slagmark end en del af en afslappet ferie. Men nu er det slut! Vi giver dig her en guide til, hvordan du får styr på feriepakningen én gang for alle.

1. Research

Sørg først og fremmest for at researche! Find ud af, hvor varmt det vil være der, hvor du skal holde ferie. Hvis der er tyve grader om aftenen, er der ingen grund til at have en tyk trøje liggende i kufferten, uden den bliver brugt. Undersøg desuden, hvilke ting hotellet stiller til rådighed. Er der for eksempel hårtørrer på værelset, er der ingen grund til at slæbe din egen med.

2. Tøj

Udvælg dit tøj nøje. Overvej hvilke ting der går godt til hinanden, og planlæg allerede hjemmefra, hvilke outfits du kan mikse. Tag en række basiswears med, som kan sættes sammen med hvad som helst. Hvis du skal i byen på din ferie, så vælg en enkelt “little black dress” som denne, fra DressMe.dk. Den kan du nemlig pifte op med accesories og have den på flere gange.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 13.17.04

4. Tasker

Ud over din kuffert skal du jo have tasker med, som du kan bruge på ferien. Mange flyselskaber tillader både en kuffert samt et stykke håndbagage. Hvilken taske vil være smart at bruge som håndbagage? Vælg eventuelt en lidt større håndtaske, så du kan udnytte pladsen heri. Tag desuden en ekstra, let taske med, og læg den i bunden af tasken. Det er rart at have muligheden for at tage ekstra ting med hjem, hvis ferieindkøbene har taget overhånd. Vælg for eksempel Friis Co.’s praktiske og flotte Irma Gymbag, som nemt kan foldes sammen.

taske

 

Find denne, og mandre andre tasker, på Friis-Co.dk.

5. Sko

Begræns dig i antallet af sko. Vælg et par, som er praktiske og som du kan gå i hele dagen. Og vælg et par, som du let kan tage på når du skal en tur på stranden. That’s it.

6. Toiletsager

Overvej, om du skal købe et rejsesæt til dine toiletsager. Der er ingen grund til at tage en stor dunk shampoo med, hvis du kun skal vaske hår et par gange.

2. Pakkeliste

Lav en pakkeliste, når du har fundet ud af, hvad du skal have med. Det gør pakningen meget nemmere, fordi du allerede ved, hvad du skal tage frem.

7. Tungt skal nederst

Når du endelig står foran kufferten, er det en god idé at tænke det således, at de tunge ting skal nederst. Jeans, tykke trøjer og så videre skal nederst, og så kan du bygge op derfra. På den måde får du et godt overblik over, hvor tingene ligger i din kuffert.

 

Share.

Leave A Reply