3 ting, du kan pynte hjemmet med både udenfor og indenfor

0

Når man indretter sit hjem, er det en god ide at have en rød tråd, der går igennem det hele. Denne røde tråd kan man skabe på mange måder. Nogle vælger, at stilen skal gå igen i hele hjemmet, andre vælger, at det blot er nogle farver, der skal matche hinanden hele vejen igennem, og nogle tredje vælger, at det skal være nogle enkelte genstande og elementer, som dukker op på må og få i de forskellige rum. Dog skal det ikke kun være indendørs, at den røde tråd skal skinne igennem. Den må også meget gerne blive trukket med udenfor, så der for alvor er samling på indretning og stil. I det følgende vil du kunne læse om tre ting, der kan være med til at skabe den røde tråd og pynte både inden- og udendørs.

Planter giver liv

En af de første ting, som du kan pynte med både udenfor og indenfor, er planter. Planter kan virkelig give noget ekstra til et rum. For det første giver det et meget friskere miljø, og det giver et utrolig pænt udtryk til det samlede rum.

Mange vælger at sige, at de ikke kan have planter, fordi de ikke kan finde ud af at passe dem. Det er dog ikke en undskyldning, da der findes mange planter, der ikke behøver at blive vandet særlig meget. Sådanne planter er f.eks. kaktusser eller den klassiske bloggerplante; Monstera. Der findes altså også planter til dig, der ikke har grønne fingre.

Til enhver plante hører der en krukke til, og hvordan denne ser ud, er bestemt ikke ligegyldigt. Heldigvis findes der et utal af forskellige krukker – også krukker som kan holde til både at stå uden- og indenfor, uanset om det handler om store eller små krukker. Du kan finde et udvalg af store krukker her.

Der kan aldrig komme for meget lys

En anden ting, som du kan pynte med begge steder, er lys. Du kan simpelthen ikke få for mange lys, og det gælder både i form af stearinlys, lamper og åben ild som en bålplads, brændeovn eller pejs. Lys er utrolig hyggeligt, og det kan altid bidrage til en god stemning, uanset om det er udendørs eller indendørs. Dunkle sommeraftener kan virkelig blive en tand bedre, hvis bare der bliver tændt et lille bål eller sat et par stearinlys på bordet. Det samme gælder, hvis du tænder stearinlys indenfor på en halvmørk aften eller sætter gang i pejsen.

Dekorative figurer

Den tredje ting, som du kan benytte både udenfor indenfor til at pynte og skabe en rød tråd, er dekorative figurer. Hvad menes der så med det? Dekorative figurer kan være mange ting. I daglig tale vil mange måske bare omtale det som pyntegenstande. Det kan nærmest være alt, så længe det bidrager til den tilstedeværende stil. Det nytter ikke noget at tilføje pyntegenstande, der strider imod den stil, som, du ønsker, skal præge dit hjem. Er du kreativ, kan du også begive dig ud i projekter med hjemmelavede pyntegenstande – dette fungerer særlig godt i det rustikke hjem.

Share.

Leave A Reply