3 statement-møbler til boligen

0

Indretningen af ens hjem siger en masse om, hvem man er som person. Derfor er det vigtigt, at man får indrettet boligen med møbler, der virkelig får afspejlet ens personlighed. Dette kan f.eks. gøres gennem fede statement-møbler, der i den grad fanger øjets opmærksomhed. Et statement-møbel er unikt og har en speciel plads i hjemmet, hvor møblet får lov til at skinne igennem. Det er det, som sætter prikken over i’et i boligen, og du kan også indrette dit eget hjem med skønne statement-møbler. Bliv inspireret her på siden, således du bliver helt klar til at få indrettet dit hjem til perfektion.

Et plankebord samler familien

Et superpopulært møbel, der pryder mange danske hjem, er plankebordet. Dette bord er unikt i sit udseende, hvor vildhed, hygge og natur præger looket. Bordets karakteristiske træk passer ind i de fleste hjem, da mulighederne er mange. Du kan ofte vælge plankeborde i lyse toner, som er lys eller naturolieret, eller du kan vælge de mørkere toner gennem sort olieret eller valnøddetræ. Dette giver mulighed for at tilpasse plankebordet, sådan det passer ind i boligens indretning.
Det er ikke kun selve plankebordet, du kan tilpasse. Bordbenene byder ligeledes på forskellige alternativer. Her kan du typisk vælge robuste bordben i naturligt træ eller fed sort, eller du kan vælge de mere lette bordben i spinkle design. Det er helt op til dig at sammensætte dit perfekte plankebord til dit hjem. Find håndlavet plankeborde hos traefolk.dk, hvor udvalget i den grad er stort.

Klassiske designerstole skaber blikfang

Designerstole kan være mange penge værd, og derfor er de en god investering at gøre sig i. Ud over at man kan sælge dem for en god pris om nogle år, vil de også se fantastiske ud i hjemmet. Designerstole er af klassisk design, og så skaber de virkelig blikfang. Du kan placere en designerstol i et hjørne i boligen. På denne måde udfylder stolen plads, ser smuk ud og giver en endda ekstra siddeplads. Du kan også sammensætte forskellige stole rundt om spisebordet, hvor designerstolene sammensættes på tværs af farve eller brand.

Er det især danske designerstole, der har taget dit hjerte med storm, bør du overveje stole fra Kåre Klint, Poul Kjærholm, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Finn Hjul.

Bring liv i stuen med en spændende sofa

Ofte tyr danskerne til det sikre sofavalg, hvor det er farver som sort og grå, der er dominerende. Dette er et ærgerligt valg, da der er skønne muligheder med en statement-sofa. Du kan vælge en speciel sofaform, en spændende farve eller et unikt mønster. Udsmyk statement-sofaen med nedtonede puder og skab harmoni. Dette bringer uden tvivl liv i stuen, som er et samlingspunkt for hele familien.

Share.

Leave A Reply