3 rejser, der får dig til at glemme hverdagen

0

Stress og mangel på tid er noget vi alle kender til i en eller anden udstrækning. Arbejdet er hårdt, de daglige rutiner med madpakke, kørsel, sport og lektier skal passes, og oven i det skal vi finde tid til os selv og vores partner. Det moderne liv kan være hårdt og derfor er rejser super vigtige for os.

Når vi rejser glemmer vi hverdagens stress og jag. Vi oplever nye kulturer, får nye indtryk og vores faste rutiner bliver rystet godt rundt når vi ser, hvordan et liv også kan leves.

Vi har taget et nærmere kig på 3 forskellige rejser der med garanti vil give dig et velfortjent afbræk fra hverdagens rytme.

All inklusiv – Den klassiske

All inklusiv rejsen er den klassiske charterrejse som de fleste af os har været på. Her bestiller du fly og hotel gennem et af de danske rejsebureauer, hvorefter du bare møde op i lufthavnen og derfra bliver fløjet og kørt til dit hotel.

Du skal ikke tænke over, hvordan du kommer frem, men bare følge rejseguiderne. På hotellet har du fri adgang til mad i buffeten, ligesom du kan bestille alt du ønsker fra baren.

Dine dage går med at ligge ved poolen, spise og drikke. Du har måske endda taget en god bog med, som du kan ligge og læse i.

En all inklusiv ferie er nu skøn og den er for mange det ultimative afbræk fra hverdagen. Især børnefamilier nyder godt af denne type af rejse, da børnene kan lege dagen lang ved poolen, mens i som forældre kan få lidt fred og ro, måske endda et par cocktails at slappe af på.

Når det så er sagt, så er det ikke alle der slapper af ved denne form for ferie. Der er nogle der har brug for at foretage sig noget, for at finde ro, hvilket fører os til den næste rejse.

Krydstogtet – Luksus og oplevelser

Et krydstogt er en fantastisk måde at kombinere luksus og konstant nye oplevelser. Hver nat bliver du fragten rundt i et flydende hotel, hvor du kan få serveret den lækreste mad, feste natten lang eller bare nyde den kølige luft mod dit ansigt.

Om dagen kan du vandre rundt i byer som Venedig, Dubrovnik, Gibraltar, Barcelona, Nice etc. Den ene dag sidder du og nyder en god italiensk cappuccino og næste dag er du på sightseeing i Barcelona.

Er du til nye oplevelser, kultur og ikke mindst luksus, så er et krydstogt måske lige noget for dig.

Er du til mere eventyr, hvad så med at tage på…

Camping ferie

Europa bugner med fantastisk natur og er du selv til masser af frisk luft og flot natur, hvad så med at tage på en campingtur?

I lande som Norge må du f.eks. slå dit telt op på alle offentlige naturområder, hvorfor det ikke engang behøver være dyrt eller for organiseret. Du kan tage dagene som de kommer, rejse lidt rundt og slå teltet op hver aften. Du kan fiske om dagen, eller bare spise ude.

Har du børn, så kan du lære dem en masse praktiske spejder tricks som f.eks. at opbygge og tænde et godt bål i første forsøg, lære dem at fiske, bygge en tømmerflåde eller, hvad du nu ellers lige kan finde på med dem. De vil helt sikkert elske det.

 

 

Share.

Leave A Reply