3 klassiske dufte

0

Parfume er og bliver et must for den selvbevidste kvinde. Med et strejf af parfume kan du møde dagen fuld og selvtillid og vilje. Men parfumemarkedet er stort – og svært at finde rundt i. Der findes dog et par ikoniske kvindedufte, som er blevet udødelige klassikere. Vi guider dig frem til tre af de bedste her.

issey miyake

L’eau D’issey fra Issey Miyake

Issey Miyake er en af de helt gamle spillerede på banen. L’eau D’issey har været på markedet i mange årtier. Du skal vælge dig denne parfume, hvis du er til den mere skarpe og karakteristiske duft. Den er især populær hos de yngre kvinder, og det er parfumen, der får mændene til at vende sig om på gaden, når du går forbi dem.

ck one

CK One fra Calvin Klein

CK One er en af de få anerkendte unisex dufte. Da den i sin tid blev lanceret brød den alle regler. Men de er stadig en anerkendt klassiker med en ren, frisk og let duft, som kan bruges både af mænd og kvinder. Så vil du dele duft med kæresten, er dette et godt bud.

 

kenzo

 

Flower fra Kenzo

Kenzo’s Flower er en af de nyere dufte, men den har alligevel fået en fast plads blandt de klassiske parfumer. Med sit ikoniske design er den til at kende – den spinkle form er inspireret af valmuens lange stilk. Med Kenzo’s Flower får du en let, frisk spray der efterlader et spor af blomster.

De udvalgte dufte findes alle på Magasin.dk – her finder du også flere dufte fra Magasin.dk.

Share.

Leave A Reply